Истина о моме животу – Ђорђе Карађорђевић

Аутор: Ђорђе Карађорђевић
Број страна: 406 стр.

Формат: А5 (14,85 х 21 цм).
Опис: Ђорђе Карађорђевић је био најстарији краља Петра I, и старији брат будућег краља Александра Карађорђевића. Као престолонаследник, требао је да наследи на краљевском престолу свога оца, али је због разних интрига, али и својом непажњом, одлучио да се повуче и да краљевски престо препусти свом млађем брату Александру. Међутим, десиће се невероватне ствари у његовом животу, које ће га одвести на руб сиромаштва и голе егзистенције.

Ову књигу можете бесплатно преузети овде.

1.900 дин

Категорија:

Опис

Ђорђе Карађорђевић је био најстарији краља Петра I, и старији брат будућег краља Александра Карађорђевића. Као престолонаследник, требао је да наследи на краљевском престолу свога оца, али је због разних интрига, али и својом непажњом, одлучио да се повуче и да краљевски престо препусти свом млађем брату Александру. Међутим, десиће се невероватне ствари у његовом животу, које ће га одвести на руб сиромаштва и голе егзистенције.

Сјајна и невероватна исповест која баца додатно светло на дешавања у Краљевини Југославији и догађајима између два светска рата, као и дешавањима у краљевској кући Карађорђевић.

Ову књигу можете бесплатно преузети овде.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Истина о моме животу – Ђорђе Карађорђевић“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *