Мемоари – Томислав Карађорђевић

Аутор: Томислав Карађорђевић
Број страна: 437 стр.

Формат: А5 (14,85 х 21 цм).
Опис: У својој књизи Мемоара, Томислав Карађорђевић описује свој живот, свој однос са оцем Александром, мајком Маријом, догађајима који су уследили након убиства његовог оца, односом са старијим братом Петром, и свим оним што се дешавало у краљевској породици пре, за време и после Другог светског рата. Описује свој живот у Београду, Енглеској, свој повратак у Србију, обилазак ратишта током 90-их година.

Ову књигу можете бесплатно преузети овде.

1.900 дин

Категорија:

Опис

Томислав Карађорђевић је био унук краља Петра I, и средњи син краља Александра Карађорђевића. Његов старији брат био је краљ Петар II Карађорђевић, који је такође написао Мемоаре у књизи „Мој живот“ (која се може бесплатно преузети или купити на овом сајту).

У својој књизи Мемоара, Томислав Карађорђевић описује свој живот, свој однос са оцем Александром, мајком Маријом, догађајима који су уследили након убиства његовог оца, односом са старијим братом Петром, и свим оним што се дешавало у краљевској породици пре, за време и после Другог светског рата. Описује свој живот у Београду, Енглеској, свој повратак у Србију, обилазак ратишта током 90-их година.

Сјајан приказ дешавања у Србији, свету и у краљевској породици Карађорђевић, који баца ширу слику на поменута дешавања.

Ову књигу можете бесплатно преузети овде.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Мемоари – Томислав Карађорђевић“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *